Αγοράζοντας αναβατόριο σκάλας… τι πρέπει να προσέξετε!

Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι μια απόφαση ζωής! Με δεδομένο το γεγονός ότι τον αγοράζουμε μία φορά στην ζωή μας, θα πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο αναβατόριο σκάλας και από αξιόπιστη εταιρία, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσετε για πάρα πολλά χρόνια!

Όπως κι αν σας αρέσει να τους αποκαλείτε: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, αναβατόριο σκάλας με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, ασανσέρ με καρέκλα, αναβατόριο αμεα κλπ, στη SoEasy θέλουμε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

Άς δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές, πριν την επιλογή της εταιρίας και του μοντέλου που θα αγοράσετε.

Ξεκινήστε με τα σίγουρα. Ενημερωθείτε κατ΄αρχάς για τον Οίκο Κατασκευής του εξωτερικού, πόσες χιλιάδες μοντέλα έχει κατασκευάσει και εγκαταστήσει σ΄όλον τον κόσμο, αν έχει κερδίσει βραβεία κλπ

Μάθετε για τους τύπους των ανελκυστήρων που υπάρχουν, για εσωτερικές ή εξωτερικές σκάλες, για ευθείες ή κυκλικές και τα οφέλη τους.

Προχωρήστε με το ποια είναι η αντιπρόσωπος εταιρία στην Ελλάδα. Συγκρίνετε την αξιοπιστία, το profil και την εμπειρία της. Ελέγξτε πόσα χρόνια δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά και τα οικονομικά της στοιχεία.

Ενημερωθείτε για τον αριθμό των υπαλλήλων που απασχολεί, ειδικά για το πόσα άτομα στελεχώνουν το Τεχνικό τμήμα και το αν διαθέτει ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς.

Προτιμήστε μία επίσκεψη στην έκθεση του προμηθευτή για να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα. Πραγματοποιήστε επιτόπου έλεγχο και δοκιμή του μοντέλου που σας ενδιαφέρει, για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα.

Βεβαιωθείτε ότι ο ανελκυστήρας σκάλας, που σας προσφέρεται έχει τα αντίστοιχα Πιστοποιητικά ασφαλείας για χρήση ατόμων.

Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις υπηρεσίες after sales και στις εγγυήσεις που προσφέρει η αντιπρόσωπος εταιρία.

Ζητήστε έγγραφη προσφορά στην οποία θα αναφέρονται ξεκάθαρα όλες οι χρεώσεις για την αγορά μέχρι την εγκατάσταση του ανελκυστήρα.

Επιβεβαιώστε ότι η μελέτη της σκάλας σας, θα γίνει με σύγχρονα ψηφιακά μέσα παραμετροποίησης και εντελώς δωρεάν.

Επιλέγοντας έναν ανελκυστήρα σκάλας Otolift από τη SoEasy, θέλουμε να είστε σίγουροι για τα χρήματα που θα δαπανήσετε, ότι έχετε αποκτήσει το μοντέλο που επιθυμείτε Otolift Two ή Otolift ModulAir στην πιο συμφέρουσα τιμή. Σας εγγυόμαστε ότι θα συνεργαστείτε με μία αξιόπιστη εταιρία και ότι θα απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας, ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο αναβατόριο σκάλας κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά!

Καλή επιλογή!