FAQ

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τους ανελκυστήρες σκάλας της SoEasy και ακόμα περισσότερα! Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία και ο σύμβουλος-μηχανολόγος, θα καλύψει οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή απορία έχετε. Εναλλακτικά δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος ενός ανελκυστήρα σκάλας SoEasy αποτελείται από τρία βασικά σκέλη: Την «καρέκλα» -που περιέχει και τον μηχανισμό- τη ράγα που διατρέχει τη σκάλα του χώρου σας και την μελέτη και εργασία τοποθέτησης από το συνεργείο των τεχνικών μας. Εκτός της καρέκλας και του εμπεριεχόμενου μηχανισμού, το κόστος της οποίας είναι γνωστό, τα άλλα δύο σκέλη του κόστους, που είναι και τα σημαντικότερα, μπορούν να υπολογιστούν, αποκλειστικά μετά την μελέτη του μηχανολόγου-μηχανικού που εκπονεί το σχέδιο. Συνεπώς δεν είναι ασφαλές-ούτε και σοβαρό-να αναφερθούμε σε οποιοδήποτε κόστος πριν την επίσκεψή μας στο χώρο σας.

Γιατί υπάρχουν ακριβότερα και φθηνότερα μηχανήματα;

Με την ίδια λογική που υπάρχει εύρος τιμών για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, έτσι και στην αγορά των ανελκυστήρων σκάλας, υπάρχει και η κατηγορία των Premium προϊόντων. Το κόστος συναρτάται από πολλές παραμέτρους στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές τους. Η επιλογή λοιπόν άπτεται στον καταναλωτή και στα «θέλω» του. Εμείς στη SoEasy είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τεχνολογία αιχμής, βραβευμένο design, λεπτομερή και επιμελή ένταξη του δικού σας stairlift στο χώρο σας, σε ένα δίκαιο κόστος. Επιλέγοντας έναν ανελκυστήρα σκάλας Lehner, είστε σίγουροι ότι αξίζει τα χρήματα που δαπανάτε και πάνω απ΄όλα θα απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας, ότι πιο premium προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά!

Θα υπάρξει κόστος για την επίσκεψη στον χώρο μας;

Οι έμπειροι σύμβουλοί μας εργάζονται σε όλη τη χώρα και με χαρά θα σας επισκεφθούν για να σας δώσουν τις προσωπικές τους συμβουλές. Φυσικά αυτό γίνεται δωρεάν και εντελώς οικειοθελώς. Η επίσκεψη του εξειδικευμένου μηχανολόγου της SoEasy γίνεται σε προκαθορισμένη μέρα και ώρα, που θα σας εξυπηρετεί. Είναι χωρίς κανένα κόστος για εσάς και δεν αναλαμβάνετε καμία υποχρέωση απέναντι στην εταιρεία μας. Θα αξιολογήσει την σκάλα σας και θα ακούσει τις προσωπικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις. Θα σας δώσει συμβουλές για το τι σας ταιριάζει καλύτερα και αφού μετρήσει το κλιμακοστάσιο, θα ετοιμάσει για εσάς την  εξατομικευμένη οικονομική προσφορά.

Πως θα γνωρίζω ότι επιλέγω να συνεργασθώ με μια αξιόπιστη εταιρεία;

Αυτή είναι μια πολύ συχνή αλλά και σημαντική ερώτηση. Ενημερωθείτε για τα πόσα χρόνια υφίσταται στην αγορά η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, ζητήστε να δείτε τα οικονομικά της στοιχεία, απαιτήστε να σας αποδείξουν τον αριθμό των εγκαταστάσεων που αναφέρουν ότι πραγματοποίησαν, επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, ρωτήστε αν υπάρχουν ιδιόκτητα μέσα/στόλος και φυσικά στην περίπτωση που συνεργασθείτε καλό θα ήταν να διασφαλίσετε, ότι θα σας προσκομίσουν τα απαραίτητα παραστατικά.

Θα ταιριάξει στην αισθητική και στα χρώματα του σπιτιού μου;

Οι ανελκυστήρες σκάλας SoEasy εκτός της αρχιτεκτονικής βραβευμένης αισθητικής τους, παρέχονται σε πολλές εφαρμογές χρώματος για την καρέκλα, αλλά και για το ύφασμά της. Επιπροσθέτως, ένας ανελκυστήρας Αlpha ή Essential, παρέχει τη δυνατότητα για επιλογή χρώματος για τη ράγα που διατρέχει τη σκάλα σας. Έτσι το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα θα είναι της απολύτου αισθητική σας, την οποία δεν καλείστε να θυσιάσετε στη λειτουργικότητα.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να εγκατασταθεί; Πόσο θα αναστατωθεί η ζωή μας κατά την εγκατάσταση;

Η ομάδα των πιστοποιημένων τεχνικών της SoEasy, ακολουθεί αυστηρότατες προδιαγραφές κατά την εξέλιξη των εργασιών, με σκοπό τη μικρότερη δυνατή όχληση των κατοίκων Επιπλέον αναφορικά με την καθαριότητα, παραδίδουν το χώρο ακριβώς όπως τον βρήκαν. Όλο αυτό γίνεται σε λίγες ώρες, το ακριβές πλήθος των οποίων ορίζεται από τις προδιαγραφές του έργου.

Η εγκατάσταση συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας;

Στη SoEasy σεβόμαστε και τηρούμε τους Ευρωπαϊκούς νόμους προστασίας του καταναλωτή. Σύμφωνα με αυτές, προβλέπεται εγγύηση 5 ετών για το μηχάνημα και 10ετής υποχρέωση ύπαρξης ανταλλακτικών το minimum.

Εγγύησή μας είναι τα Eυρωπαϊκά Πιστοποιητικά κατασκευής, τα 80 βραβεία ποιότητας παγκοσμίως και η πολυετής εμπειρία όλων των ανθρώπων της SoEasy.

So Easy…επιλογή που σας υποστηρίζει!

H εμπειρία αγοράς ενός ανελκυστήρα σκάλας SoEasy αρχίζει με ένα απλό τηλεφώνημα!  Ένας εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπός μας, θα σας επισκεφθεί για να συζητήσει μαζί σας τις εναλλακτικές και να σας προτείνει την καλύτερη και πιο λειτουργική λύση για το δικό σας χώρο. Θα συζητήσετε μαζί του κάθε λεπτομέρεια και θα σας λύσει κάθε απορία, χωρίς καμία δέσμευση από εσάς.

Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε και θα υπογράψετε την οικονομοτεχνική μελέτη-προσφορά μας, θα ξεκινήσει η παραγωγή του δικού σας ανελκυστήρα σκάλας SoEasy στο εργοστάσιο. Κι όταν η μεγάλη μέρα φτάσει, οι εκπαιδευμένοι και ικανότατοι τεχνικοί μας θα τον εγκαταστήσουν στο χώρο σας σε λίγες μόλις ώρες. Θα σας δείξουν τη λειτουργία του και θα λύσουν κάθε απορία σας.

Αυτό ήταν…καλώς ήρθατε στον SoEasy κόσμο!

Καλέστε σήμερα & κλείστε ραντεβού χωρίς χρέωση με τον εξειδικευμένο σύμβουλο-μηχανολόγο της SoEasy για:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ & ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!

Eίναι πιστοποιημένα τα προϊόντα σας;

Η εταιρεία διαθέτει ISO 9001 διασφάλισης ποιότητας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες  με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του καταναλωτή, ενώ όλα μας τα προϊόντα έχουν πιστοποιητικό ποιότητας CE, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά standards.

Μπορεί η εγκατάσταση να γίνει σε οποιοδήποτε δήμο ή χωριό της χώρας;

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αθήνα, αλλά άνθρωποι που μπορεί να χρειάζονται έναν ανελκυστήρα σκάλας, υπάρχουν σε όλη την χώρα. Έτσι και εμείς στη SoEasy, εξυπηρετούμε κάθε συμπολίτη μας ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας του. Ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων που διαθέτουμε, αλλά και ο αριθμός των ατόμων που στελεχώνουν το τεχνικό μας τμήμα, σας εγγυάται ότι θα εξυπηρετηθείτε άμεσα και με συνέπεια. Ανταποκρινόμενοι στις εγκαταστάσεις πανελλαδικά, μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις, για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την προσωπική σας αυτονομία και ανεξαρτησία!

Πότε θα το παραλάβουμε από τη στιγμή της παραγγελίας;

Ο ανελκυστήρας σκάλας είναι μια σοβαρή εγκατάσταση. Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών που αφορούν τον δικό σας ανελκυστήρα, γίνονται ειδικά για εσάς. Αυτό απαιτεί χρόνο σχεδιαστικά και κατασκευαστικά. Αναλόγως με την περίπτωση, ο χρόνος κυμαίνεται από 10 μέχρι και 45 ημέρες. Ο μέσος χρόνος μιας τέτοιας παραγγελίας είναι οι 32μέρες. Ωστόσο, ακριβέστερο προσδιορισμό του χρόνου τοποθέτησης από την οριστικοποίηση της παραγγελίας, θα μπορέσει να σας παραδώσει ο εκπρόσωπός μας που θα επισκεφθεί τον χώρο σας, για την υποβολή της οικονομοτεχνικής προσφοράς της SoEasy.

Πόσο θα ενοχλεί την υπόλοιπη οικογένεια;

Αν ο ανελκυστήρας SoEasy ενοχλεί θα έχουμε αποτύχει. Μετά τον πρώτο σχεδιασμό, επανερχόμαστε στο χώρο και συζητάμε και πάλι μαζί σας, κάθε λεπτομέρεια. Από το πού θα «σταθμεύει» η καρέκλα, μέχρι το πόσο χώρο θα καταλαμβάνει στη σκάλα. Ο σχεδιασμός, μας επιτρέπει το σημαντικά μεγαλύτερο μέρος της σκάλας να παραμένει ελεύθερο προς χρήση από τους συμβατικούς χρήστες της.

Πόσο θόρυβο κάνει κατά τη λειτουργία του;

Αμελητέο. Κάτι τόσο αρχιτεκτονικά αρμονικό και τεχνολογικά προηγμένο, θα ήταν περίεργο να είναι θορυβώδες. Οπότε μπορείτε να είστε ήσυχοι, άλλωστε η πλειοψηφία των οικιακών συσκευών είναι πολύ πιο θορυβώδεις από οποιοδήποτε μοντέλο ανελκυστήρα σκάλας Lehner.

Το service μπορεί να το αναλάβει κάποιος τρίτος, εκτός της SoEasy;

H συντήρηση ενός τέτοιου εξοπλισμού είναι σημαντικό να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να εξυπηρετεί το σκοπό του για μια ζωή και είναι στις υποχρεώσεις του εγκαταστάτη βάσει της σχετικής Ευρωπαϊκής Οδηγίας, που έχει υιοθετηθεί από το Ελληνικό δίκαιο. Είναι στις συμβατικές μας υποχρεώσεις λοιπόν, να συντηρούμε το μηχανισμό του ανελκυστήρα σκάλας. Το μόνο που απαιτείται, είναι στην ετήσια επικοινωνίας μας (θα επικοινωνούμε εμείς μαζί σας), να μας ορίζετε ένα ραντεβού για το ετήσιο service. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι το SoEasy stairlift που θα έχετε εγκαταστήσει στο χώρο σας θα είναι εκεί για εσάς, για να απλουστεύει τη ζωή σας και να ομορφαίνει το χώρο σας.

Πόσο ασφαλές είναι;

Απολύτως. Οποιοδήποτε εμπόδιο ή αντικανονική χρήση, ακινητοποιεί αυτόματα την καρέκλα του ανελκυστήρα σκάλας, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Για την SoEasy η ασφάλειά για εσάς και την οικογένειά σας, αποτελεί πρωταρχικό μας σκοπό!

Πως θα καταλάβω ότι ο ανελκυστήρας σκάλας είναι σύγχρονος;

Οι επιτυχημένοι μεγάλοι Οίκοι Κατασκευής Ανελκυστήρων Σκάλας σχεδόν κάθε χρόνια περίπου λανσάρουν νέα μοντέλα ή εξελίσσουν αυτά που ήδη κυκλοφορούν με επιπλέον νέα χαρακτηριστικά. Αυτό γίνεται  λόγω  της μεγάλης ζήτησης που έχουν από τα καταναλωτικό κοινό και από την επιτυχημένη τους πορεία στην αγορά. Σκεφθείτε κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει στις αυτοκινητοβιομηχανίες ή στην αγορά ηλεκτρονικών. Η Lehner επενδύει κάθε χρόνο στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, προκειμένου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά!