Αγορά Μεταχειρισμένου Ανελκυστήρα Σκάλας!

Η SoEasy σας δίνει τη δυνατότητα μιας εναλλακτικής επιλογής, ανταγωνιστική και συμφέρουσα, που είναι η αγορά ενός Μεταχειρισμένου Ανελκυστήρα Σκάλας. Άν λοιπόν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι προέρχεται μόνο «από δεύτερο χέρι» και η διαθεσιμότητα ισχύει πάντα σε σχέση με τα αποθέματαΆς δούμε όμως τι θα πρέπει να προσέξετε!

Ρωτήστε την ημερομηνία κατασκευής!

Το πιο βασικό θέμα είναι η ημερομηνία κατασκευής του & ο μόνος ασφαλής τρόπος εξακρίβωσης της πραγματικής ηλικίας ενός μοντέλου, είναι το επίσημο πιστοποιητικό. Σε αυτό αναγράφεται πάντα ο εργοστασιακός σειριακός αριθμός του συγκεκριμένου προϊόντος. Το επίσημο πιστοποιητικό χορηγείται μόνο στους ανελκυστήρες σκάλας που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας που σημαίνει, ότι είναι κατασκευασμένοι να ανταποκρίνονται στα Ευρωπαϊκά standards και επιπλέον έχουν περάσει με επιτυχία από έλεγχο, προκειμένου να τους χορηγηθεί το επίσημο πιστοποιητικό.

Μάθετε το ιστορικό του ανελκυστήρα σκάλας!

Όταν ψάχνετε για ένα μεταχειρισμένο ανελκυστήρα σκάλας θα πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα: προηγούμενοι ιδιοκτήτες, εξυπηρέτηση πελατών, έτος αγοράς, διάρκεια λειτουργίας, σωστή συντήρηση και service. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, κάθε πιστοποιημένο μεταχειρισμένο αναβατόριο σκάλας της SoEasy, συνοδεύεται από ένα πλήρες αναλυτικό ιστορικό.

Ελέγξτε αν έχει περάσει τεχνικό έλεγχο!

Για την εταιρία μας κάθε μεταχειρισμένος ανελκυστήρας σκάλας έχει περάσει με επιτυχία από αυστηρό και διεξοδικό έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι οι εξειδικευμένοι μας τεχνικοί, πραγματοποιούν τον απαραίτητο οπτικό και τεχνικό έλεγχο (λεπτομέρειες στο εσωτερικό και το εξωτερικό), έτσι ώστε να συμμορφώνεται 100% με τα αυστηρά πρότυπα των προϊόντων μας. Μόνο τότε ο κάθε ανελκυστήρας σκάλας θα είναι έτοιμος προς διάθεση στους πελάτες μας.

Επιβεβαιώστε ότι διαθέτει εγγύηση!

SoEasy σας παρέχει εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών με το ανάλογο συμβόλαιο συντήρησης για τον ανελκυστήρα σκάλας. Έτσι θα αποκτήσετε το μοντέλο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και θα υποστηρίζεται από ανταλλακτικά.

Οι αναβαθμισμένοι ή ελαφρώς μεταχειρισμένοι ανελκυστήρες σκάλαςμπορεί να είναι η επιλογή που αναζητάτε. Είναι κατά τι πιο οικονομικοί από τους καινούργιους και συνοδεύονται με πιστοποιητικό ποιότητας CE, διατηρώντας σας ασφαλείς στο σπίτι σας, με χαμηλότερο κόστος αγοράς.

Ελπίζουμε να ήταν χρήσιμες για εσάς οι παραπάνω συμβουλές! Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, οι σύμβουλοι-μηχανολόγοι της εταιρείας μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να λύσουν κάθε απορία σας.

Καλέστε στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών:

Ε-mail: info@soeasy.com.grΤηλ.: 210 2836780