Στη SoEasy είμαστε υπερήφανοι που η διεθνούς φήμης παγκοσμίως Αυστριακή εταιρία Lehner Lifttechnik GmbH, εμπιστεύθηκε εμάς, για την αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Με εμπειρία στην κατασκευή ανελκυστήρων σκάλας πάνω από 30 χρόνια, δραστηριοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 300 χώρες.

Τα καινοτόμα προϊόντα της έχουν αποσπάσει πάνω από 80 βραβεία ποιότητας, επιτυγχάνοντας να ξεπεράσουν τα αρχιτεκτονικά ή κατασκευαστικά εμπόδια και να βελτιώσουν τη ζωή ατόμων με κινητικά προβλήματα ή με ειδικές ανάγκες (AMEA).

Καινοτομία, τεχνολογική υπεροχή, πιστοποίηση CE & TÜV EN 81-40, επιδόσεις και αξιόπιστη λύση για τη μετακίνησή σας, σε πλήρη αρμονία με το χώρο και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Οποιοδήποτε τύπο σκάλας κι αν έχετε, ευθύγραμμη ή περιστροφική, για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο τα 3 υπερσύγχρονα μοντέλα αναβατορίων σκάλας, θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και απαίτηση.

Κάντε τώρα την επόμενη κίνηση! Καλέστε στη SoEasy, μιλήστε με έναν από τους μηχανολόγους μας, ζητήστε ραντεβού για δωρεάν μελέτη του χώρου σας και αναλυτική οικονομική προσφορά για το μοντέλο που επιλέξατε!