Εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Άλλη μια εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας από τους τεχνικούς της SoEasy, σε 2όροφη κατοικία στην Ηλιούπολη! Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε το δημοφιλές μοντέλο Alpha Outdoor, για κυκλικές εξωτερικές σκάλες, δίνοντας οριστική λύση στη μετακίνηση!

Η ράγα και η καρέκλα έχουν μικρό μέγεθος, που σημαίνει ότι η πρόσβαση στις σκάλες, παραμένει ελεύθερη για τους άλλους χρήστες. Με εξαιρετικά συμπαγή κατασκευή, τοποθετείται σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, όσο απότομη ή στενή κι αν είναι η σκάλα σας.

Η κατασκευάστρια εταιρία Lehner με εμπειρία στην κατασκευή ανελκυστήρων σκάλας πάνω από 30 χρόνια, δραστηριοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 300 χώρες. Τα καινοτόμα προϊόντα της έχουν αποσπάσει πάνω από 80 βραβεία ποιότητας, επιτυγχάνοντας να ξεπεράσουν τα αρχιτεκτονικά ή κατασκευαστικά εμπόδια και να βελτιώσουν τη ζωή ατόμων με κινητικά προβλήματα και με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Κι όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Κάντε τώρα την έξυπνη κίνηση! Είτε έχετε ευθεία σκάλα ή περιστροφική, είτε πρόκειται για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, καλέστε στα γραφεία μας και κλείστε ένα ραντεβού με τους εξειδικευμένους μηχανολόγους. Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 10.000 μελέτες, έχουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώσεις, για να σας προτείνουν την πιο κατάλληλη και ενδεδειγμένη λύση. Τέλος αφού μετρήσουν το κλιμακοστάσιο, θα ετοιμάσουν ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και οικονομική προσφορά για τη δική σας σκάλα και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών : 210 2836780 και Ε-mail: info@soeasy.com.gr