Στη SoEasy σεβόμαστε την επιθυμία κάθε ανθρώπου για ελευθερία και αυτονομία στην μετακίνησή του. Έτσι λοιπόν σας προτείνουμε λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ασφαλή, δεδομένου ότι μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο χώρο σας, ότι πιο πρωτοποριακό από μηχανολογικής άποψης υπάρχει στους ανελκυστήρες σκάλας. Η καινοτομία, μας οδηγεί να επιτυγχάνουμε να ξεπεράσουμε αρχιτεκτονικά ή κατασκευαστικά εμπόδια σε κλιμακοστάσια και να βελτιώσουμε τη ζωή ατόμων με κινητικά προβλήματα ή με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), σε πλήρη αρμονία με το χώρο και τις προσωπικές ανάγκες.

 

Μετακινηθείτε Εύκολα στις Σκάλες!

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύγχρονη υποδομή και άριστη οργάνωση, η εταιρεία διαθέτει ISO 9001:2018 διασφάλισης ποιότητας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του καταναλωτή. Όλοι οι ανελκυστήρες σκάλας έχουν Πιστοποίηση CE & TÜV EN 81-40: 2020, σύμφωνα με τα πρόσφατα Ευρωπαϊκά standards.

Δίνοντας έμφαση τόσο στην ποιότητα των αναβατορίων σκάλας όσο και των υπηρεσιών μας, στη SoEasy χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, βασιζόμενοι στην συνέπεια, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό.
Όσο δύσκολη και απαιτητική να είναι μια εγκατάσταση, το ανθρώπινο δυναμικό μας που απαρτίζεται από στελέχη με άρτια επιστημονική κατάρτιση, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία, θα είναι πάντα δίπλα σας για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Διαθέτοντας ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων και αντιπροσώπους, η SoEasy μπορεί και είναι δίπλα σας άμεσα, σε όποια πόλη της Ελλάδας κι αν κατοικείτε.

Σας εξασφαλίζουμε έτσι πανελλαδικά, προσφέροντάς σας την άμεση ανταπόκριση, τη γρήγορη παράδοση και την άρτια τοποθέτηση, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις.

Πρόσβαση στις Σκάλες με Ασφάλεια & Εγγυήσεις!

Επιπλέον η SoEasy υποστηρίζει με αξιοπιστία την επιλογή σας, παρέχοντας για όλα τα προϊόντα της εργοστασιακή εγγύηση τουλάχιστον 5 ετών για τον ανελκυστήρα και 10 έτη για τα ανταλλακτικά.

Υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, επιδόσεις και καινοτόμες ιδέες, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη αισθητική και τον άριστο σχεδιασμό, οι ανελκυστήρες σκάλας της SoEasy είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με το χώρο, την αισθητική της κατοικίας σας και τις προσωπικές σας ανάγκες!

Στη SoEasy έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 5.850 μελέτες, οι μηχανολόγοι μας έχουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώσεις, για να σας προτείνουν την πιο κατάλληλη και ενδεδειγμένη λύση. Τέλος αφού μετρήσουν το κλιμακοστάσιο, θα ετοιμάσουν ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και οικονομική προσφορά για τη δική σας σκάλα και τις προσωπικές σας απαιτήσεις, με βάση το μοντέλο που επιλέξατε.

 

Δ/νση Έκθεσης: Ικαρίας 2, Μεταμόρφωση Αττικής

Τηλέφωνο επικοινωνίας για εξυπηρέτηση πελατών: 210 2836780

Ή στείλτε μας φωτογραφίες της κατοικίας σας στο Ε-mail: info@soeasy.com.gr

 

SoEasy… η επιλογή που σας υποστηρίζει!