Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με την SoEasy και άμεσα θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις ή τις απορίες σας, έτσι ώστε να επιλέξετε το ιδανικό μοντέλο ανελκυστήρα σκάλας για εσάς. Γιατί στη SoEasy είμαστε έμπρακτα πάντα δίπλα σας, για να υποστηρίζουμε oποιαδήποτε ανάγκη σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πριν αποστείλετε τη φόρμα επικοινωνίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παρακάτω όρους χρήσης

Τα γραφεία μας

Διεύθυνση: Ικαρίας 2, Μεταμόρφωση Αττικής, 144 51

Τηλέφωνο: 210 2836780

Email: info@soeasy.com.gr

Βρείτε μας στο χάρτη

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Όροι χρήσης φόρμας επικοινωνίας: Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μας αποστείλετε πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Αρχικά ζητάμε το όνομα σας και το email σας, ώστε να είναι δυνατή μία minimum επικοινωνία από την πλευρά μας, για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Κατόπιν ζητάμε το τηλέφωνό σας, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μας σε περίπτωση που το email που συμπληρώσατε είναι λάθος ή δεν ισχύει πια.
Τέλος ζητάμε να μας ενημερώσετε το θέμα και το μήνυμα για το επικοινωνείτε μαζί μας και στο οποίο μορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Πριν την τελική αποστολή των στοιχείων σας είναι υποχρεωτική εκ μέρους σας η δήλωση ότι είστε άνω των 18 ετών (καθώς μηνύματα από παιδιά τυγχάνουν ειδικής μεταχείρησης) και η συγκατάθεσή σας στην αποστολή των στοιχείων, που σημαίνει ότι έχετε κατανοήσει και αποδεχτεί το παρόν κείμενο. Το soeay.com.gr, δεν θα κοινοποιήσει ΠΟΤΕ τα στοιχεία σας σε τρίτους. Τα στοιχεία σας θα παραμείνουν στο αρχείο μας, έως ότου ολοκληρωθεί η εξυπηρέτηση του αιτήματός σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.
* Η παραπάνω ενημέρωση παρέχεται διότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί αλλαγές σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, δημιουργώντας ένα νέο και Αυστηρό πλαίσιο το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούμε. Ο νέος Ευρωπαϊκός Νόμος (GDPR) έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/05/2018 και είναι απολύτως σεβαστός από εμάς.  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.