Εταιρεία

Kαλώς ήρθατε στην «εμπειρία SoEasy» !

Η SoEasy δημιουργήθηκε και στελεχώθηκε με το καλύτερο δυναμικό της αγοράς και λειτουργεί ως αυτόνομος κλάδος του μεγαλύτερου και παλαιότερου φορέα στον κλάδο μας, με εξειδίκευση σε προϊόντα και λύσεις τεχνολογικής αιχμής. Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις υποδομές της Δρακούλης Α.Ε. για να ανεβάσουμε σε άλλα επίπεδα την εμπειρία αγοράς και χρήσης ενός ανελκυστήρα σκάλας.

Ο συνδυασμός γνώσης, σεβασμού στα «θέλω» σας, η τεχνολογία αιχμής και η αισθητική αρτιότητα, κάνει την πρόταση της SoEasy ακαταμάχητη. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, η SoEasy υποστηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ανθρώπων με ειδικές ανάγκες ή κινητικές δυσκολίες (ΑΜΕΑ). Ανακαλύψτε τη νέα γενιά ειδικών ανελκυστήρων σε ευθύγραμμες ή περιστροφικές σκάλες, για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους. Καινοτόμες ιδέες, επιδόσεις και αξιόπιστες λύσεις για τη μετακίνησή σας, σε πλήρη αρμονία με το χώρο και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Eίμαστε υπερήφανοι που η διεθνούς φήμης παγκοσμίως Αυστριακή εταιρία Lehner Lifttechnik GmbH, εμπιστεύθηκε εμάς, για την αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην Ελλάδα. Με εμπειρία στην κατασκευή ανελκυστήρων σκάλας πάνω από 30 χρόνια, δραστηριοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 300 χώρες. Τα καινοτόμα προϊόντα της έχουν αποσπάσει πάνω από 80 βραβεία ποιότητας, επιτυγχάνοντας να ξεπεράσουν τα αρχιτεκτονικά ή κατασκευαστικά εμπόδια και να βελτιώσουν τη ζωή ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Τεχνολογική
Επανάσταση
Πανελλαδική
Κάλυψη
Ολοκληρωμένες
Λύσεις
Εξειδικευμένο
Προσωπικό
Εργοστασιακή
Εγγύηση

H φιλοσοφία μας

Στη SoEasy σεβόμαστε την επιθυμία κάθε ανθρώπου για ελευθερία και αυτονομία στην μετακίνησή του. Έτσι λοιπόν σας προτείνουμε λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ασφαλή, δεδομένου ότι μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο χώρο σας, ότι πιο πρωτοποριακό από μηχανολογικής άποψης υπάρχει στους ανελκυστήρες σκάλας.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύγχρονη υποδομή και άριστη οργάνωση, η εταιρεία διαθέτει ISO 9001 διασφάλισης ποιότητας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες  με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του καταναλωτή, ενώ όλα μας τα προϊόντα έχουν πιστοποιητικό ποιότητας CE, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά standards.

Δίνοντας έμφαση τόσο στην ποιότητα των προϊόντων μας, όσο και των υπηρεσιών μας, στη SoEasy χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, βασιζόμενοι στην συνέπεια, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό.
Όσο δύσκολη και απαιτητική να είναι μια εγκατάσταση, το ανθρώπινο δυναμικό μας που απαρτίζεται από στελέχη με άρτια επιστημονική κατάρτιση, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία, θα είναι πάντα δίπλα σας για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας.
Διαθέτοντας  ιδιόκτητο στόλο μεταφορικών μέσων και αντιπροσώπους, η SoEasy μπορεί και ανταποκρίνεται άμεσα, σε όποια πόλη της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Σας εξασφαλίζουμε έτσι πανελλαδικά, προσφέροντάς σας την άμεση ανταπόκριση, τη γρήγορη παράδοση και την άρτια τοποθέτηση, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις.

Επιπλέον η SoEasy υποστηρίζει με αξιοπιστία την επιλογή σας, παρέχοντας για όλα τα προϊόντα της εργοστασιακή εγγύηση τουλάχιστον 5 ετών για τον ανελκυστήρα και 10 έτη για τα ανταλλακτικά.

Υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, επιδόσεις και καινοτόμες ιδέες, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη αισθητική και τον άριστο σχεδιασμό, οι ανελκυστήρες σκάλας της SoEasy είναι απόλυτα εναρμονισμένες με το χώρο, την αισθητική της κατοικίας σας και τις προσωπικές σας ανάγκες!

Ελάτε στην «εμπειρία SoEasy» και απολαύστε την ανεξαρτησία & την ποιότητα ζωής που σας αξίζει!

Καλέστε σήμερα & κλείστε ραντεβού χωρίς χρέωση με τον εξειδικευμένο σύμβουλο-μηχανολόγο της SoEasy για:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ & ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!

Το όραμα της εταιρείας

Το όραμα και οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες από τις ανθρώπινες ανάγκες, δίνοντας λύσεις σε συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες ή με κινητικές δυσκολίες (ΑΜΕΑ), οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, για να απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Στόχος μας είναι να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των ανελκυστήρων σκάλας, επενδύοντας στην διαρκή έρευνα και ανάπτυξη. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας είναι εκπαιδευμένα και ενημερώνονται για τις τεχνολογικές εξελίξεις, με σεμινάρια στο εξωτερικό, για να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας service.  Έτσι μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας με συνέπεια, απόλυτα αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις, επιτυγχάνοντας απλούστευση των διαδικασιών, μείωση στα κόστη και διαρκή βελτίωση στη λειτουργική αποτελεσματικότητα.

Επιλογή που σας Υποστηρίζει

Στη SoEasy φροντίζουμε να σας παρέχουμε κάθε χρήσιμη πληροφορία, για να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο ανελκυστήρα σκάλας. ‘Αλλωστε είναι γεγονός, ότι το κόστος αγοράς για έναν ανελκυστήρα σκάλας δεν είναι ένα ασήμαντο ποσό. Άρα θα αγοράσετε μία φορά στην ζωή σας ανελκυστήρα σκάλας και θα πρέπει να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για πολλά χρόνια. Η σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα, έχει να κάνει με την αξιοπιστία που παρέχει ο Οίκος Κατασκευής πχ πόσα χρόνια λειτουργεί η εταιρεία, πόσες χιλιάδες μοντέλα έχει κατασκευάσει και εγκαταστήσει παγκοσμίως και ταυτόχρονα πόσο καιρό δραστηριοποιείται η Αντιπρόσωπος εταιρία στην Ελλάδα και ποιος το επιβεβαιώνει. Γι΄ αυτό για την αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας, επιλέξτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, που θα υπάρχει για εσάς πάντα δίπλα σας, τα επόμενα χρόνια. Η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός της SoEasy και των προϊόντων της, δίνουν στην αγορά σας διαχρονική αξία και την κάνουν επένδυση ζωής!

SoEasy Ανελκυστήρες Σκάλας

Νέα Συνεργασία!

Η Stiltz Home Lifts είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στη βάση της νέας τεχνολογίας, με αποτέλεσμα τα προϊόντα της να κατακτήσουν γρήγορα την κορυφή και να γίνουν τα πιο δημοφιλή μοντέλα ασανσέρ σε όλο τον κόσμο. Η Stiltz αναπτύχθηκε γρήγορα και πλέον, διαθέτει γραφεία σε όλες τις Ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ που είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές Οικιακών Ανελκυστήρων Stiltz. Η εταιρεία επικεντρώνεται πάντα στην εμπειρία του χρήστη και επιδιώκει να κατανοήσει πώς κάθε ασανσέρ GALAXY, μπορεί να βελτιώσει τη ζωή όσων το χρησιμοποιούν. Με την απαράμιλλη τεχνολογία και αισθητική τους, μετρούν ήδη χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως, πετυχαίνοντας να έχουν τους πιο ικανοποιημένους και αφοσιωμένους πελάτες!

Η επιχείρηση είναι καινοτόμα και από την πρώτη στιγμή αναζήτησε μια αξιόπιστη εταιρεία για την αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην Ελλάδα. Η Stiltz Home Lifts το 2019 επέλεξε και εμπιστεύθηκε τη SoEasy για την αντιπροσώπευση και το λανσάρισμα των μοναδικών υπερσύγχρονων Οικιακών Ανελκυστήρων GALAXY, στην ελληνική αγορά. Τεχνολογία αιχμής, αισθητική, καινοτόμες ιδέες, επιδόσεις και αξιόπιστες λύσεις για τη μετακίνησή σας, σε πλήρη αρμονία με το χώρο και τις προσωπικές σας ανάγκες, είναι οι βασικοί άξονες της SoEasy  και η απόλυτη προτεραιότητά μας.

Γι΄αυτό όλα τα ασανσέρ GALAXY είναι εργονομικά κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2006/42/EC, με οικολογικό προσανατολισμό και με απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον. Κάθε μοντέλο των οικιακών ανελκυστήρων GALAXY έχει από τις μικρότερες διαστάσεις βάσης (αποτύπωμα), σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό ασανσέρ κυκλοφορεί στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας λιγότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο.

Πραγματική επανάσταση στο χώρο των ανελκυστήρων, τα μοναδικά μοντέλα ελεύθερης τοποθέτησης,
Galaxy Duo+ & Galaxy Trio+, προσαρμόζονται σε κάθε τύπο κατοικίας και είναι ιδανικοί για ιδιοκτήτες, που είτε χρειάζονται βοήθεια για να μετακινούνται ανάμεσα στους ορόφους του σπιτιού τους με ασφάλεια (ΑΜΕΑ), είτε θέλουν να εκσυγχρονίσουν και να αναβαθμίσουν το ακίνητό τους. Διαθέτοντας ένα μοναδικό καινοτόμο σύστημα ράγας και κινητήρα το ασανσέρ τοποθετείται, σχεδόν οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας χωρίς μηχανοστάσιο, χωρίς βαριές οικοδομικές εργασίες, χωρίς μερεμέτια και χωρίς άλλες πρόσθετες δαπάνες. Γρήγορα, εύκολα και απλά! Το προηγμένο αυτοτελές σύστημα ανυψωτικού συρματόσχοινου, περιλαμβάνεται σε όλα τα ασανσέρ GALAXY. Είναι απόλυτα ασφαλές, ανθεκτικό & αθόρυβο, κρυμμένο μέσα στην κορυφή του ανελκυστήρα κι έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για υδραυλικά ή εξωτερικά μηχανήματα. Ο ανελκυστήρας κινείται ομαλά και αθόρυβα μεταξύ των ορόφων πάνω σε αυτόνομες λεπτές ράγες, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα εκεί όταν τον χρειάζεστε, αλλά να μην εμποδίζει όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Διακριτικοί, κομψοί και οικονομικοί, οι Οικιακοί Ανελκυστήρες GALAXY σας υποστηρίζουν σε κάθε σας βήμα! Είναι η ιδανική λύση για εσάς, την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

Γιατί η ποιότητα ζωής κάθε μέρα είναι δικαίωμα όλων! Κάντε τώρα την έξυπνη κίνηση και επισκεφθείτε τη SoEasy… η νέα γενιά των καινοτόμων Οικιακών Ανελκυστήρων GALAXY, σας περιμένει να την ανακαλύψετε!