Μόλις αγοράσατε έναν ανελκυστήρα σκάλας… σίγουρα θα αναρωτιέστε, ποιο είναι το επόμενο βήμα? Εδώ μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για τις διαδικασίες κατασκευής και εγκατάστασης.

Με την οριστικοποίηση της οικονομοτεχνικής μελέτης, θα συζητήσουμε και θα συμφωνήσουμε κάθε μικροβελτίωση ή διόρθωση, έτσι ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Κατόπιν τα μηχανολογικά σχέδια θα υποβληθούν στους συναδέλφους στο εργοστάσιο της Lehner Lifttechnik GmbH (https://www.lehner-lifttechnik.at), για να αρχίσει η παραγωγή του δικού σας ανελκυστήρα σκάλας. Στην SoEasy, παρακολουθούμε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας μέσα από ένα εξελιγμένο σύστημα ποιοτικού ελέγχου, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το δικό σας stairlift, θα είναι το ποιοτικά και τεχνολογικά άρτιο προϊόν που επιλέξατε!

Εγκατάσταση

Η εγκατάσταση και η συναρμολόγηση στον χώρο σας του ανελκυστήρα σκάλας, θα πραγματοποιηθεί από τους έμπειρους και άρτια καταρτισμένους μηχανικούς μας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του. Μετά την τοποθέτηση οι τεχνικοί μας θα σας παραδώσουν τον ανελκυστήρα σκάλας, αφού πρώτα σας εκπαιδεύσουν στον απλό χειρισμό του. Επιπλέον θα σεβαστούν τον χώρο σας και θα σας τον παραδώσουν όπως ακριβώς τον παρέλαβαν, χωρίς να ενοχλήσουν εσάς ή τους γείτονές σας.

Συντήρηση
Όπως κάθε μηχάνημα, έτσι και τον δικό σας ανελκυστήρα σκάλας, πρέπει να τον φροντίζετε για να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάντα εκεί για εσάς, για να απλουστεύει τη ζωή σας και να ομορφαίνει το χώρο σας. Αυτό σημαίνει ότι σε ετήσια βάση θα πρέπει να συντηρούμε το μηχανισμό του ανελκυστήρα σκάλας. Επίσης σε περίπτωση έκτακτης βλάβης, είμαστε πάντα δίπλα σας προκειμένου να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την αυτονομία και την ελευθερία σας. Δε μένει παρά να καλέσετε στη SoEasy, για να μας ορίσετε ένα ραντεβού και εμείς θα φροντίσουμε άμεσα την ετήσια συντήρησή του.

Η επιλογή είναι δικιά σας: Alpha ή Essential?
Όλα τα προϊόντα της SoEasy, σας υποστηρίζουν για να απολαμβάνετε το σπίτι σας, χωρίς να περιορίζεστε σε ένα μόνο τμήμα του ή να αναγκαστείτε να αλλάξετε κατοικία! Όπως κι αν σας αρέσει να αποκαλείτε τα μηχανήματα: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, αναβατόριο σκάλας με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, ασανσέρ με καρέκλα, αναβατόριο ΑμεΑ κλπ, ο ειδικός σύμβουλος πωλήσεων αλλά και o πιστοποιημένος μηχανικός που θα εγκαταστήσει το μοντέλο που επιλέξατε, θα είναι πάντα κοντά σας σε οτιδήποτε χρειασθείτε!

 

Άν θέλετε κι εσείς μια καλύτερη και πιο ασφαλή καθημερινότητα, πάρτε τώρα την έξυπνη απόφαση! Καλέστε στη SoEasy και κλείστε ραντεβού με έναν από τους μηχανολόγους μας. Με αυτό τον τρόπο θα σας επισκεφθεί από κοντά, θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα σας δώσει τις προσωπικές του συμβουλές. Επίσης θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σας, θα σας δώσει εξατομικευμένες λύσεις σε κατασκευαστικά θέματα και τέλος θα σας παραδώσει την μελέτη του χώρου σας. Φυσικά αυτό γίνεται εντελώς δωρεάν σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, που θα σας εξυπηρετεί. Είναι χωρίς κανένα κόστος για εσάς και δεν αναλαμβάνετε καμία υποχρέωση απέναντι στην εταιρία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: Τηλ.: 210 2836780, Ε-mail: info@soeasy.com.gr