Εγκατάσταση 2 αναβατορίων σκάλας στη Κεντρική Κλινική Αθηνών!

Στη SoEasy αισθανόμαστε σεβασμό αλλά και μεγάλη ικανοποίηση, όταν οι εγκαταστάσεις μας αφορούν δημόσιους χώρους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για νοσοκομεία όπως, η Κεντρική Κλινική Αθηνών/Central Clinic of Athens.

Οι τεχνικοί της SoEasy πραγματοποίησαν 2πλή εγκατάσταση του δημοφιλούς ανελκυστήρα σκάλας Otolift Two, παρέχοντας έτσι πρόσβαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ).

Κατά το σχεδιασμό του μοντέλου, η κατασκευάστρια εταιρία Otolift πέτυχε να κάνει τη ράγα και την καρέκλα του αναβατορίου σκάλας, να έχουν μικρό μέγεθος.

Αυτό σημαίνει ότι η πρόσβαση στα σκαλοπάτια, παραμένει ελεύθερη για τους άλλους χρήστες.

Ο ανελκυστήρας σκάλας με την εξαιρετικά συμπαγή κατασκευή του, τοποθετείται σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, όσο απότομη ή στενή κι αν είναι η σκάλα.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο: Οι διπλές ράγες είναι τόσο λεπτές που μπορούν να τοποθετηθούν πολύ κοντά στον τοίχο, προσφέροντας ασφάλεια, ευελιξία και άνεση.

Κλασικός σχεδιασμός, τεχνολογία και απαράμιλλο design… με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, δεν είναι τυχαίο που είναι το Νο1 σύστημα διπλής ράγας σε πωλήσεις παγκοσμίως!

Αναβατόρια Σκάλας SoEasy: γιατί η ποιότητα ζωής κάθε μέρα, είναι δικαίωμα όλων!