Νέα εγκατάσταση Ασανσέρ GalaxyTrio+ στο Μαρούσι!

Δείτε μια ακόμα εγκατάσταση του ασανσέρ GalaxyTrio+ σε μεζονέτα, από τους τεχνικούς της SoEasy, στo Μαρούσι.

Το Galaxy Trio+ είναι ο πιο πολυτελής και καινοτόμος ανελκυστήρας που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, με αποτύπωμα μόνο 1,33 m2.  Είναι εργονομικά σχεδιασμένος για να μεταφέρει άνετα 3 άτομα ή ένα αναπηρικό αμαξίδιο πλήρους μεγέθους, ενώ η χρήση του είναι απλή και εύκολη με το πάτημα ενός κουμπιού. Η καμπίνα του είναι διαφανής, οπότε ταιριάζει άψογα αισθητικά με το χώρο σας, ενώ το μοναδικό σχήμα του εξασφαλίζει, ότι οι λεπτές ράγες είναι διακριτικά τοποθετημένες πίσω από την είσοδο/έξοδο.

Πλεονεκτήματα του ασανσέρ Galaxy Trio+

Το ασανσέρ διαθέτει την απόλυτη καινοτομία, γιατί τροφοδοτείται από έναν αυτόνομο ηλεκτροκινητήρα, εντελώς κρυμμένος στο χώρο της οροφής του ανελκυστήρα. Είναι γρήγορη η εγκατάστασή του, η οποία πραγματοποιείται σε μόλις 1 ημέρα. Είναι οικονομικό, στη χρήση γιατί συνδέεται σε μια τυπική οικιακή πρίζα ισχύος 13 amp – ακριβώς όπως κάθε άλλη οικιακή συσκευή. Είναι το πιο αξιόπιστο, γιατί διαθέτει το καινοτόμο σύστημα ράγας και έτσι δεν υπάρχει καμία πρόσθετη επιβάρυνση για τη δομή του σπιτιού σας. Είναι σχεδόν «αόρατο», γιατί το μοναδικό αυτόνομο σύστημα κίνησης είναι έξυπνα κρυμμένο σε έναν ενιαίο χώρο εντός της οροφής του ανελκυστήρα. Είναι αθόρυβο και minimal, γιατί ταιριάζει αισθητικά σε κάθε στυλ διακόσμησης, διαθέτοντας κομψό φωτισμό στο επάνω & στο κάτω μέρος του ανελκυστήρα. Είναι ασφαλές, γιατί οι ενσωματωμένοι αισθητήρες ανιχνεύουν αυτόματα τυχόν εμπόδια, πάνω ή κάτω, κατά την κίνηση του ανελκυστήρα μεταξύ των ορόφων με αποτέλεσμα να σταματά άμεσα αλλά ομαλά. Είναι χρηστικό, γιατί η λειτουργία είναι απλή και προφανής, με τον εύχρηστο εσωτερικό πίνακα ελέγχου. Είναι απόλυτα πρακτικό, γιατί διαθέτει 2 τηλεχειριστήρια για να το καλείτε από οποιονδήποτε όροφο, ανά πάσα στιγμή. Είναι προσβάσιμο, γιατί διαθέτει κεκλιμένη ράμπα για τα αναπηρικά αμαξίδια. Είναι ευέλικτο, γιατί χωρά σε κάθε κατοικία διακριτικά – όσο μικρή κι αν είναι – αφήνοντας τον υπόλοιπο χώρο διαθέσιμο για όλη την οικογένεια!

Γιατί λοιπόν να δυσκολεύεστε στις σκάλες? Γιατί να μην απολαμβάνετε όλους τους χώρους και ορόφους του σπιτιού σας? Γιατί να σκέφτεστε, ότι θα πρέπει άμεσα να αλλάξετε κατοικία?

Κάντε τώρα την έξυπνη κίνηση για να αποκτήσετε ένα Οικιακό Ασανσέρ GALAXY, επικοινωνήστε στο 210 2836780 ή στείλτε μας φωτογραφίες της κατοικίας σας στο Ε-mail: info@soeasy.com.gr και σύντομα θα έχετε έναν μηχανολόγο στο σπίτι σας, για τη ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και εκτίμηση κόστους.