Νέα Εγκατάσταση Εξωτερικού Ανελκυστήρα Σκάλας στο Κολωνάκι!

Σκοπός της SoEasy είναι η απόδοση και η καινοτομία των ανελκυστήρων σκάλας που αντιπροσωπεύουμε, να σας καλύπτουν για πολλές 10ετίες.

Παράδειγμα η τοποθέτηση από τους τεχνικούς της εταιρίας μας, του υπερσύγχρονου αναβατορίου της Αυστριακής εταιρίας Lehner Lifttechnik, για εξωτερικές σκάλες AlphaOutdoor, στο Κολωνάκι! Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, αφού ολοκλήρωσαν τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους και βεβαιώθηκαν ότι η τοποθέτηση είναι άρτια, τον παρέδωσαν άμεσα σε πλήρη λειτουργία, μέσα σε 5 ώρες!

Ασφαλής και άνετη πρόσβαση στις σκάλες!

Φαρδιές, στενές ή κυκλικές, εσωτερικές ή εξωτερικές σκάλες, το μοντέλο Alpha Outdoor ταιριάζει ακόμα και στις πιο απαιτητικές σκάλες. Ο ανελκυστήρας σκάλας κινείται εύκολα σε όλες τις στροφές, γιατί η ράγα και η καρέκλα έχουν μικρό μέγεθος, που σημαίνει ότι η πρόσβαση στις σκάλες, παραμένει ελεύθερη για τους άλλους χρήστες. Με εξαιρετικά συμπαγή κατασκευή, τοποθετείται σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, όσο απότομη ή στενή κι αν είναι η σκάλα. Διαθέτει πιστοποίηση CE & TÜV EN 81-40 και αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε σπίτι ή εξοχική κατοικία, μεζονέτα, πολυκατοικία, επαγγελματικό χώρο ή δημόσιο κτίριο.

Με πολύ σεβασμό και υπευθυνότητα όλοι εμείς στη SoEasy, προσφέρουμε λύσεις με αξιοπρέπεια δίνοντας πρόσβαση στις σκάλες, σε όλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να μετακινηθούν στα σκαλοπάτια ή σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Κύριο μέλημά μας είναι να αισθάνονται όλοι ελεύθεροι, αυτόνομοι και να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια χρησιμοποιώντας καθημερινά το αναβατόριο σκάλας.

Αν θέλετε κι εσείς μια καλύτερη και πιο ασφαλή καθημερινότητα, επικοινωνήστε στο 210 2836780 ή στείλτε μας φωτογραφίες της κατοικίας σας στο Ε-mail: info@soeasy.com.gr

Άμεσα θα μιλήσετε με έναν από τους μηχανολόγους μας, θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα σας επισκεφθεί για να σας δώσει από κοντά τις προσωπικές του συμβουλές, για το πιο μοντέλο ασανσέρ σκάλας ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις. Φυσικά αυτό γίνεται εντελώς δωρεάν σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, που θα σας εξυπηρετεί. Είναι χωρίς κανένα κόστος για εσάς και δεν αναλαμβάνετε καμία υποχρέωση απέναντι στην εταιρεία μας.

SoEasy… η επιλογή που σας υποστηρίζει!