Νέα εγκατάσταση στη Βουλιαγμένη!

Το δημοφιλές μοντέλο Otolift Two εγκαταστάθηκε από τους τεχνικούς της SοEasy, σε 3όροφη κατοικία στη Βουλιαγμένη μέσα σε 1 ημέρα.

Ο ανελκυστήρας σκάλας με την εξαιρετικά συμπαγή κατασκευή, τοποθετείται σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, όσο απότομη ή στενή κι αν είναι η σκάλα.

Το αποτελέσμα είναι ξεκάθαρο: Οι διπλές ράγες είναι τόσο λεπτές που μπορούν να τοποθετηθούν πολύ κοντά στον τοίχο, προσφέροντας ασφάλεια, ευελιξία και άνεση.

Διαθέτει αισθητήρες και ζώνη ασφαλείας η οποία είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να λειτουργήσει με ένα χέρι, ενώ είναι εξοπλισμένος με μοχλούς, για να διπλώσετε και να ξεδιπλώσετε εύκολα το υποπόδιο. Για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση διαθέτει χειριστήριο και εύχρηστο διακόπτη onoff, απευθείας πάνω στο μπράτσο της καρέκλας. Με γνώμονα την ασφάλεια και την αυτονομία σας, το κάθισμα μπορεί να περιστραφεί, δημιουργώντας μια ασφαλή αποβίβαση στα σκαλοπάτια, ενώ θα σταματήσει αυτόματα μόλις ανιχνεύσει αντίσταση ή άλλο εμπόδιο. Επιπλέον θα διαπιστώσετε ότι είναι εντελώς αθόρυβος.

Κλασικός σχεδιασμός, τεχνολογία και απαράμιλλο design με μίνιμαλ σχεδιασμό σε πλήρη αρμονία με το χώρο! Mε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα το αναβατόριο σκάλας Otolift Two, δεν είναι τυχαίο που είναι το Νο1 σύστημα διπλής ράγας σε πωλήσεις παγκοσμίως!

Στενές, απότομες, κυκλικές σκάλες είναι… SoEasy πλέον να τις ανεβοκατεβαίνετε.