Νέα εγκατάσταση στο Πόρτο Χέλι!

Το δημοφιλές μοντέλο ανελκυστήρας σκάλας OtoliftTwo εγκαταστάθηκε από τους τεχνικούς της SoEasy, σε 2όροφη κατοικία στο ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, μέσα σε 8 ώρες!

Με γνώμονα την ασφάλεια και την αυτονομία σας, το κάθισμα μπορεί να περιστραφεί, δημιουργώντας μια ασφαλή αποβίβαση, ενώ θα σταματήσει αυτόματα μόλις ανιχνεύσει αντίσταση ή άλλο εμπόδιο. Διαθέτει πάντα αυτόματο αναδιπλούμενο υποπόδιο, χαρίζοντάς σας άνεση και ευελιξία. Επιπλέον το αναβατόριο σκάλας παραμένει λειτουργικό ακόμα και κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος, ενώ διαθέτει αισθητήρες και ζώνη ασφαλείας η οποία είναι πανεύκολη στη χρήση. Ιδανικό για άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ).

Ο ανελκυστήρας σκάλας της OtoLift με την εξαιρετικά συμπαγή κατασκευή του, τοποθετείται σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, όσο απότομη ή στενή κι αν είναι η σκάλα.

Οι διπλές ράγες είναι τόσο λεπτές που μπορούν να τοποθετηθούν πολύ κοντά στον τοίχο, προσφέροντας ασφάλεια, ευελιξία, άνεση και αφήνοντας ταυτόχρονα ελεύθερο χώρο στους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας.

Κάντε τώρα την έξυπνη κίνηση! Καλέστε στη SoEasy, ζητήστε δωρεάν μελέτη του χώρους σας και αναλυτική οικονομική προσφορά για το μοντέλο που επιλέξατε. Θα διαπιστώσετε την πιστοποιημένη ποιότητα των αναβατορίων μας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με τις καλύτερες εγγυήσεις!