Οι τεχνικοί της SoEasy, προχώρησαν στην τοποθέτηση ενός ακόμα ανελκυστήρα σκάλας στη Βόρεια Ελλάδα. Απτό παράδειγμα η τοποθέτηση του μοντέλου Alpha για κυκλικές σκάλες της εταιρίας Lehner Lifttechnik σε 2όροφη κατοικία στη ΒΕΡΟΙΑ!  Η ράγα και η καρέκλα έχουν μικρό μέγεθος, που σημαίνει ότι η πρόσβαση στις σκάλες, παραμένει ελεύθερη για τους άλλους χρήστες. Με εξαιρετικά συμπαγή κατασκευή, τοποθετείται σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, όσο απότομη ή στενή κι αν είναι η σκάλα σας. Καινοτομία, τεχνολογική υπεροχή, πιστοποίηση CE & TÜV EN 81-40, επιδόσεις και αξιόπιστη λύση για τη μετακίνησή σας, σε πλήρη αρμονία με το χώρο και τις προσωπικές σας ανάγκες.

SoEasy… Επιλογή που σας Υποστηρίζει!

Στη SoEasy είμαστε στη διάθεσή σας με συνέπεια για υποστήριξη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Σε όποια πόλη, χωριό ή νησί κι αν κατοικείτε, ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μας μέσων, αλλά και ο αριθμός των ατόμων που στελεχώνουν το τεχνικό τμήμα και το τμήμα πωλήσεων, σας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση. Μπορούμε και σας υποστηρίζουμε ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες τοποθετήσεις, με γρήγορη παράδοση, άψογη τοποθέτηση και άρτιο service.

Αν θέλετε κι εσείς μια καλύτερη και πιο ασφαλή καθημερινότητα, επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας στο 210 2836780 και ενημερωθείτε για την πανελλαδική κάλυψη και υποστήριξη που παρέχουμε ανά περιοχή ή πόλη. Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε φόρμα ενδιαφέροντος και να τη στείλετε μέσα από το site μας: https://bit.ly/3kfMBqw. Μόλις τη λάβουμε άμεσα θα σας καλέσουμε για να σας δώσουμε όσες επιπλέον πληροφορίες χρειάζεστε. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, στο Ε-mail: info@soeasy.com.gr και σύντομα θα μιλήσετε με έναν από τους μηχανολόγους μας ή θα κλείσετε ραντεβού στο σπίτι σας, για τη ΔΩΡΕΑΝ μέτρηση και εκτίμηση κόστους της σκάλας σας.