Σε όλους μας έχει τύχει να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια ηλεκτρική συσκευή, λόγω διακοπής ρεύματος. Οι διακοπές ρεύματος είναι απρόβλεπτες, μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ώρες και σίγουρα μας προκαλούν μεγάλη ταλαιπωρία. Κι αυτό γιατί δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε όλες τις δραστηριότητες και μας περιορίζουν σε συγκεκριμένα σημεία της κατοικίας μας.

Εάν έχετε αγοράσει έναν ανελκυστήρα σκάλας για να μετακινήστε, αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν θα θέλατε με τίποτα να μείνετε στη μέση της σκάλας, μέσα στο σκοτάδι. Αυτό λοιπόν που ισχύει για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τους ανελκυστήρες σκάλας της Lehner Lifttechnik. Ο ανελκυστήρας σκάλας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, ακόμη και σε περίπτωση πολύωρης διακοπής ρεύματος! Κι αυτό γιατί στη Lehner Lifttechnik, φροντίσανε να μη συμβεί ποτέ αυτό.

Οι ανελκυστήρες σκάλας της SoEasy, λειτουργούν αδιάκοπα!

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μπαταρίες, που φορτίζονται συνεχώς από την παροχή ρεύματος. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος λοιπόν, οι μπαταρίες ενεργοποιούνται για να φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας. Οι μπαταρίες φορτίζονται αυτόματα, όταν η καρέκλα σταματήσει σε σημείο φόρτισης, για να μην αποκλειστείτε ποτέ στη μέση της σκάλας σας. Εκτός από αυτό όμως, οι ανελκυστήρες σκάλας της SoEasy διαθέτουν δύο τηλεχειριστήρια, ένα στην κορυφή και ένα στη βάση της σκάλας σας. Εάν η καρέκλα έχει σταματήσει σε διαφορετικό όροφο, μπορείτε να την καλέσετε με το τηλεχειριστήριο και να συνεχίσετε να μετακινήστε. Σε περίπτωση που η διακοπή ρεύματος διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, να είστε σίγουροι ότι οι μπαταρίες διαρκούν για αρκετές διαδρομές, οπότε μπορείτε να καλείτε τον ανελκυστήρα και να τον χρησιμοποιείτε με ασφάλεια, χωρίς να φοβάστε ότι θα αποκλειστείτε σε κάποιο άβολο σημείο.

Το κάθισμα σκάλας, σας δίνει πρόσβαση στις σκάλες με ασφάλεια!

Με πολύ σεβασμό και υπευθυνότητα όλοι εμείς στη SoEasy, προσφέρουμε λύσεις με αξιοπρέπεια δίνοντας πρόσβαση στις σκάλες, σε όλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να μετακινηθούν στα σκαλοπάτια ή σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). Κύριο μέλημά μας είναι να αισθάνονται όλοι ελεύθεροι, αυτόνομοι και να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια χρησιμοποιώντας καθημερινά τον ανελκυστήρα σκάλας. Όπως αν σας αρέσει να αποκαλείτε τα μηχανήματα: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, αναβατόριο με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, αναβατόριο ΑμεΑ, ηλεκτρική καρέκλα σκάλας, όλα τα μοντέλα διαθέτουν Πιστοποίηση CE & TÜV EN 81-40, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Άν θέλετε κι εσείς μια καλύτερη και πιο ασφαλή καθημερινότητα, επικοινωνήστε στο 210 2836780 ή στείλτε μας φωτογραφίες της κατοικίας σας στο Ε-mail: info@soeasy.com.gr

Άμεσα θα μιλήσετε με έναν από τους μηχανολόγους μας, θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα σας επισκεφθεί για να σας δώσει από κοντά τις προσωπικές του συμβουλές, για το πιο μοντέλο ανελκυστήρα σκάλας ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις. Φυσικά αυτό γίνεται εντελώς δωρεάν σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, που θα σας εξυπηρετεί. Είναι χωρίς κανένα κόστος για εσάς και δεν αναλαμβάνετε καμία υποχρέωση απέναντι στην εταιρία μας.

SoEasy… η επιλογή που σας υποστηρίζει!