Ασανσέρ Galaxy

Νέα σειρά Οικιακών Ανελκυστήρων GALAXY: ειδικά σχεδιασμένη για να χωράει εύκολα στο σπίτι σας!

Στη SoEasy οι ανάγκες σας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Γι΄αυτό, σας παρουσιάζουμε τη νέα σειρά Οικιακών Ανελκυστήρων GΑLΑΧΥ, αναγνωρισμένη παγκοσμίως για την καινοτομία και την πρωτοποριακή της τεχνολογία. Πραγματική επανάσταση στο χώρο των ανελκυστήρων, τα μοναδικά μοντέλα ελεύθερης τοποθέτησης, Galaxy Duo+ & Galaxy Trio+, κατέκτησαν γρήγορα την κορυφή και έγιναν τα πιο δημοφιλή μοντέλα ασανσέρ σε όλο τον κόσμο.

Με την απαράμιλλη τεχνολογία, αισθητική και συμπαγή κατασκευή τους, τα συγκεκριμένα μοντέλα ασανσέρ μετρούν ήδη χιλιάδες εγκαταστάσεις παγκοσμίως, πετυχαίνοντας να έχουν τους πιο ικανοποιημένους και αφοσιωμένους πελάτες!

Σχεδιασμένοι για να διευκολύνουν τη ζωή σας, οι Οικιακοί Ανελκυστήρες GALΑΧΥ, προσαρμόζονται σε κάθε τύπο κατοικίας και είναι ιδανικοί για ιδιοκτήτες, που είτε χρειάζονται βοήθεια για να μετακινούνται ανάμεσα στους ορόφους του σπιτιού τους με ασφάλεια, είτε θέλουν να εκσυγχρονίσουν και να αναβαθμίσουν το ακίνητό τους.

Διαθέτοντας ένα μοναδικό καινοτόμο σύστημα ράγας και κινητήρα το ασανσέρ τοποθετείται, σχεδόν οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Χωρίς βαριές οικοδομικές εργασίες, χωρίς μερεμέτια και χωρίς άλλες πρόσθετες δαπάνες. Γρήγορα, εύκολα και απλά!

Δείτε στο video πώς λειτουργεί ένας Oικιακός Aνελκυστήρας GALAXY!

Χάρη στον ελάχιστο χώρο που καταλαμβάνει και με το μικρότερο αποτύπωμα, το μοντέλο Galaxy Duo+
σας δίνει την ευελιξία για να τοποθετήσετε τον ανελκυστήρα σας, όπου  εσείς επιθυμείτε, μεγιστοποιώντας
ταυτόχρονα τον ελεύθερο χώρο σας.
Ενώ το μοντέλο Galaxy Trio+ σας προσφέρει την άνεση ενός μεγαλύτερου μεγέθους ασανσέρ, σε περίπτωση
που θέλετε να χρησιμοποιήσετε εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, αναπηρικό αμαξίδιο, είτε τώρα
είτε υπολογίζετε ότι στο μέλλον μπορεί να το χρειασθείτε.

Καλέστε σήμερα & κλείστε ραντεβού χωρίς χρέωση με τον εξειδικευμένο σύμβουλο-μηχανολόγο της SoEasy για:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ & ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!

Γιατί ένας Οικιακός Ανελκυστήρας GALAXY είναι τέλειος για κάθε σπίτι?

Εάν έχετε αρχίσει να δυσκολεύεστε στα σκαλοπάτια ή αν προγραμματίζετε να εκσυγχρονίσετε μελλοντικά το σπίτι σας, χάρη στη σειρά των Oικιακών Aνελκυστήρων GALAXY, θα μπορείτε πλέον να ανεβαίνετε και να κατεβαίνετε με ευκολία και χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στο στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σας.

Διακριτικοί, κομψοί και οικονομικοί, οι Οικιακοί Ανελκυστήρες GALAXY σας υποστηρίζουν σε κάθε σας βήμα! Είναι η ιδανική λύση για εσάς, την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Ο ανελκυστήρας κινείται ομαλά και αθόρυβα μεταξύ των ορόφων πάνω σε αυτόνομες λεπτές ράγες, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα εκεί όταν τον χρειάζεστε, αλλά να μην εμποδίζει όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Κάθε ένα από τα μοντέλα-ασανσέρ της σειράς GΑLΑΧΥ,  λειτουργεί χωρίς να απαιτείται υδραυλικό σύστημα ή τοιχοποιία στήριξης και καθώς γλιστρά μεταξύ των ορόφων, η χρήση του είναι απλή και εύκολη με το πάτημα ενός κουμπιού! Είναι κατασκευασμένο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, με οικολογικό προσανατολισμό και με απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι, συνδέεται απευθείας σε μια τυπική πρίζα ρεύματος και δεν χρησιμοποιεί περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα από ότι ένας βραστήρας ή μία τοστιέρα!

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό-μηχανολόγοι, σας εξασφαλίζει ότι η διαδικασία ενημέρωσης, σχεδιασμού, παραγγελίας, παραλαβής και συντήρησης των ασανσέρ GALAXY είναι άμεση, παρέχοντας σας υποστήριξη και καθοδήγηση σε κάθε στάδιο.

Duo-Logo-RGB-Primary

Χάρη στη σειρά οικιακών ανελκυστήρων Galaxy Duo+ συμπαγούς σχεδιασμού, οι μετακινήσεις μέσα στο σπίτι δεν ήταν ποτέ ευκολότερες. Ανεβείτε και κατεβείτε σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, με στυλ, ασφάλεια και άνεση. Ο οικιακός ανελκυστήρας Duo+ μπορεί να ενταχθεί σε κάθε στυλ διακόσμησης και είναι εύκολος στη χρήση.

Αποτύπωμα: Μικρή διάσταση βάσης 0,88 μ2
Μεταφέρει μέχρι 2 άτομα
Μοντέρνος, διαφανής και καμπυλωτός θάλαμος
Ομοιόμορφο και αθόρυβο

Trio-Logo-RGB-Primary

Ο Galaxy Trio+ είναι ένας μεγαλύτερος οικιακός ανελκυστήρας σχεδιασμένος να χωράει αναπηρική καρέκλα κανονικού μεγέθους. Εναλλακτικά, μπορεί να μεταφέρει μέχρι 3 άτομα. Ο οικιακός ανελκυστήρας Trio+ διαθέτει διαφανή θάλαμο, πράγμα που συμβάλει στη διακριτική παρουσία του.

Αποτύπωμα: Μικρή διάσταση βάσης 1,3 μ2
Χωρά έως και 3 ανθρώπους/ αναπηρική καρέκλα πλήρους μεγέθους
Επιλογή μονόφυλλης ή δίφυλλης πόρτας
Μονή είσοδος ή επιλογή Thru Car

Οφέλη των Οικιακών Ανελκυστήρων GALAXY

Ο Oικιακός Aνελκυστήρας GALAXY μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε μέσα στο σπίτι χάρη στη συμπαγή βάση του, το μηχανισμό κίνησης και την τεχνολογία διπλής ράγας. Αυτό σημαίνει ότι οι Oικιακοί Aνελκυστήρες GALAXY, διαθέτουν μια ασυναγώνιστη δυνατότητα προσαρμογής σε χώρους, όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση άλλων τύπων οικιακών ανελκυστήρων, με ελάχιστες οικοδομικές παρεμβάσεις, χωρίς μερεμέτια ή αναστάτωση και το κυριότερα χωρίς άλλες πρόσθετες δαπάνες. Γρήγορα, εύκολα και απλά!

Μικρή διάσταση βάσης

Ο οικιακός ανελκυστήρας Galaxy Home Lift έχει από τις μικρότερες διαστάσεις βάσης εν συγκρίσει με οποιοδήποτε οικιακό ανελκυστήρα στη Ελλάδα, καταλαμβάνοντας λιγότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο.

Εξαιρετικά αθόρυβος

Αντίθετα από άλλους ανελκυστήρες κατοικιών, οι ανελκυστήρες Galaxy δεν χρησιμοποιούν θορυβώδη υδραυλικά συστήματα ή συστήματα κενού αέρος. Αυτό τους καθιστά πιο αθόρυβους από πολλούς ανελκυστήρες σκάλας.

Γρήγορη εγκατάσταση

Χάρη στον σπονδυλωτό σχεδιασμό του, ο οικιακός ανελκυστήρας Galaxy μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στο σπίτι σας από το προσωπικό εγκατάστασης της εταιρίας μας και να συναρμολογηθεί επί τόπου σε πολύ λίγο χρόνο.

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Όλοι οι ανελκυστήρες Galaxy συνδέονται απευθείας σε μια κανονική πρίζα ρεύματος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούν περισσότερη ενέργεια από μια τοστιέρα ή ένα βραστήρα.

Μοναδικό σύστημα κίνησης

Ένας οικιακός ανελκυστήρας Galaxy χρησιμοποιεί αυτόνομες κατακόρυφες ράγες και δεν αναρτάται σε τοιχοποιία, ελαχιστοποιώντας τους κραδασμούς και τον θόρυβο.

Αυτόνομο σύστημα κίνησης

Ο οικιακός ανελκυστήρας Galaxy τροφοδοτείται από έναν αθόρυβο αλλά ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα που είναι τοποθετημένος διακριτικά στο πάνω μέρος του θαλάμου του ανελκυστήρα.

Έχοντας ως δέσμευση την καλύτερη ποιότητα στην καθημερινή σας ζωή, η μοναδική σειρά Οικιακών Ανελκυστήρων GΑLΑΧΥ, σας επιτρέπει να παραμείνετε ανεξάρτητοι και αυτόνομοι μέσα στο σπίτι σας. Η προσβασιμότητα πλέον είναι εφικτή με τον πιο όμορφο σχεδιασμό, ενώ παρέχεται εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας 12 μηνών σε όλες τις νέες εγκαταστάσεις.

Όπως κι αν σας αρέσει να αποκαλείτε τα GALAXY: Ασανσέρ, Home Lift, Κάθετης Ανύψωσης Ασανσέρ, Οικιακός Ανελκυστήρας ή Κάθετο Αναβατόριο ο ειδικός σύμβουλος πωλήσεων αλλά και o πιστοποιημένος μηχανικός που θα εγκαταστήσει το μοντέλο που επιλέξατε, θα είναι πάντα κοντά σας σε οτιδήποτε χρειασθείτε.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια καινοτόμο, ελκυστική και χρήσιμη μακροπρόθεσμη λύση μετακίνησης, η απάντηση πρέπει να είναι ένας Οικιακός Ανελκυστήρας GΑLΑΧΥ!