Στη SoEasy καθημερινά ερχόμαστε σε επικοινωνία με πολλούς πελάτες μας και πολλές φορές θεωρούν την αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας πολυτέλεια. Όμως όταν τελικά αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα υγείας ή τυχόν τραυματισμό από πτώση, τότε αποφασίζουν ότι η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι κάτι σημαντικό και απαραίτητο. Μία απλή δραστηριότητα, όπως το να ανέβουν στον πάνω όροφο ή την ταράτσα της κατοικίας τους, τους προβληματίζει και τους αγχώνει. Αυτό αυτόματα μεταφέρεται και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ή στους φροντιστές τους. Έτσι, πολλά άτομα που χρειάζονται βοηθήματα κινητικότητας φοβούνται να τα ζητήσουν και νιώθουν αμήχανα στην ιδέα ότι θα πρέπει να τα χρησιμοποιούν μπροστά σε άλλους. Υπεύθυνη για αυτή τη νοοτροπία είναι η συσχέτιση της χρήσης βοηθημάτων κινητικότητας με την ηλιακή ωριμότητα και τη σωματική αδυναμία. Ωστόσο, για τους περισσότερους πελάτες μας, η ανάκτηση της ανεξαρτησίας και η διατήρηση του ελέγχου που προσφέρει ο ανελκυστήρας σκάλας έχουν οδηγήσει σε πιο αισιόδοξες προοπτικές. Γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι η ασφάλεια που θα τους παρέχει, ανοίγει νέες προοπτικές για μεγαλύτερη ελευθερία.

Πότε λοιπόν χρειάζεστε έναν ανελκυστήρα σκάλας?

 

  • Όταν καταλαβαίνετε ότι προσπαθείτε να ανεβείτε τις σκάλες με ασυνήθιστους τρόπους.
  • Όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας ανησυχούν για το πώς θα ανεβαίνετε και θα κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια.
  • Όταν το ανεβοκατέβασμα στις σκάλες έχει αρνητικό αντίκτυπο στα επίπεδα της ενέργειάς σας για το υπόλοιπο της ημέρας.
  • Όταν νοιώθετε ότι αναγκαστικά περιορίζεστε σε έναν όροφο, με αποτέλεσμα να μην έχετε μια ποιοτική καθημερινότητα.

 

Εύκολη πρόσβαση σε κάθε όροφο του σπιτιού!

Όπως αν σας αρέσει να αποκαλείτε τα μηχανήματα: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, αναβατόριο με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, αναβατόριο ΑμεΑ, ηλεκτρική καρέκλα σκάλας, μόλις εγκαταστήστε έναν ανελκυστήρα σκάλας της Lehner Lifttechnik (https://www.lehner-lifttechnik.at), θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και τη συνολική ποιότητα της ζωής σας.

 

Μήπως λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή, να αγοράσετε έναν Ανελκυστήρα Σκάλας?

Στη SoEasy δεσμευόμαστε ότι θα εγκαταστήσουμε τον ανελκυστήρα σας, για να απαλλαχθείτε από το άγχος και τον φόβο της σκάλας και να νιώσετε πάλι σιγουριά, έτσι ώστε να έχετε την ενέργεια να κάνετε όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς!  Ίσως είναι ένα καινούριο χόμπι, ή να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να διασκεδάζετε στο σπίτι με φίλους. Να μπορείτε να βγείτε για τα ψώνια σας, ή για έναν περίπατο και όταν γυρίσετε σπίτι, να ξέρετε ότι θα μπορείτε να ανεβείτε τα σκαλοπάτια χωρίς καθόλου πόνο και κόπο.

Αν όμως εξακολουθείτε να ανησυχείτε, ζητήστε μας ένα φυλλάδιο με όλες τις πληροφορίες αλλά και φωτογραφικό υλικό για τους ανελκυστήρες σκάλας SoEasy, είτε πρόκειται για εσωτερικούς χώρους ή για εξωτερικούς. Υπάρχουν μοντέλα τα οποία είναι κατάλληλα για ευθείες σκάλες, ακόμα και για περιστροφικές, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ξανά την ελευθερία μέσα στο σπίτι σας και να απολαμβάνετε τις μικρές χαρές της ζωής. Είμαστε σίγουροι λοιπόν ότι ένας από τους ανελκυστήρες σκάλας θα ταιριάξει στο δικό σας γούστο και στις δικές σας οικονομικές απαιτήσεις!

 

Επικοινωνήστε λοιπόν για την ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ της σκάλας σας,

στο Τηλ.: 210 2836780 ή στείλτε μας φωτογραφίες της κατοικίας σας στο

Ε-mail: info@soeasy.com.gr

Ελάτε στην «εμπειρία SoEasy» και απολαύστε την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής που σας αξίζει!