Τα ασανσέρ GALAXY είναι τέλεια για κάθε σπίτι!

Εάν έχετε αρχίσει να δυσκολεύεστε στα σκαλοπάτια ή αν προγραμματίζετε να εκσυγχρονίσετε μελλοντικά το σπίτι σας, χάρη στη σειρά των Οικιακών Aνελκυστήρων GALAXY, μπορείτε πλέον να ανεβαίνετε και να κατεβαίνετε με ευκολία τους ορόφους. Και ταυτόχρονα χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στο στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σας.

Οι εξειδικευμένοι μηχανολόγοι της SoEasy, με χαρά θα σας επισκεφθούν για να σας δώσουν τις προσωπικές τους συμβουλές για το πιο μοντέλο ασανσέρ σας ταιριάζει.

Φυσικά αυτό γίνεται δωρεάν και εντελώς οικειοθελώς. Η επίσκεψη του μηχανολόγου μας γίνεται σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, που θα σας εξυπηρετεί.

Είναι χωρίς κανένα κόστος για εσάς και δεν αναλαμβάνετε καμία υποχρέωση απέναντι στην εταιρεία μας. Επίσης σας εξασφαλίζουν ότι η διαδικασία  σχεδιασμού, παραγγελίας, παραλαβής και συντήρησης των ασανσέρ GALAXY θα είναι άμεση, παρέχοντάς σας υποστήριξη και καθοδήγηση σε κάθε στάδιο.

Τα μοναδικά μοντέλα ελεύθερης τοποθέτησης GalaxyDuo+ και GalaxyTrio+ είναι κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, με οικολογικό προσανατολισμό και με απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι, συνδέονται απευθείας σε μια τυπική πρίζα ρεύματος και δεν χρησιμοποιούν περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα από ότι ένας βραστήρας ή μία τοστιέρα!

Διακριτικοί, κομψοί και οικονομικοί, οι Οικιακοί Ανελκυστήρες GALAXY σας υποστηρίζουν σε κάθε σας βήμα! Είναι η ιδανική λύση για εσάς, την οικογένειά σας αλλά και τους φίλους σας.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας GALAXY και απολαύστε την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής που σας αξίζει!