Υπηρεσίες

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Στη SoEasy στόχος μας είναι να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, με γνώμονα πάντα τις προσωπικές σας ανάγκες καθώς και τις ιδιαιτερότητες του δικού σας χώρου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αφού μελετήσει τη σκάλα σας, θα σας προτείνει το κατάλληλο μοντέλο και θα σας παρουσιάσει λύσεις ιδανικά προσαρμοσμένες στα «μέτρα» σας.  Επιπλέον ο σύμβουλος-μηχανικός μπορεί να προγραμματίσει μια συνάντηση με κάποιον από τους πελάτες μας, προκειμένου να δείτε και να δοκιμάσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας που ήδη έχει τοποθετηθεί. Παράλληλα θα έχετε και τη χαρά να διαπιστώσετε και τον βαθμό ικανοποίησης του πελάτη μας, από τη συνεργασία του με τη SoEasy!

Μελέτη - Σχεδιασμός

Κάθε SoEasy ανελκυστήρας σκάλας, εντάσσεται αρμονικά σχεδιαστικά-χωροταξικά και χρωματικά στο χώρο σας. Για να γίνει αυτό απαιτείται η σχετική μελέτη. Οι έμπειροι σύμβουλοί μας εργάζονται σε όλη τη χώρα και με χαρά θα σας επισκεφτούν για να δώσουν τις προσωπικές συμβουλές τους. Με ένα τηλεφώνημα λοιπόν, ένας πιστοποιημένος εκπρόσωπός μας (εκπαιδευμένος μηχανολόγος-μηχανικός), θα σας επισκεφθεί δωρεάν, για να μελετήσει και να αξιολογήσει το χώρο και τη σκάλα σας. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα και ακριβή συστήματα ψηφιακής παραμετροποίησης θα σας προτείνει το κατάλληλο μοντέλο, θα σας δώσει συμβουλές για το τι σας ταιριάζει καλύτερα και από ποια πλευρά των σκαλοπατιών θα μπορούσε να εγκατασταθεί καλύτερα το stairlift.

Ταυτόχρονα στην πρώτη κιόλας επίσκεψη, θα σας υποβάλει μια πλήρη, αναλυτική και γραπτή οικονομική προσφορά. Οποιαδήποτε σκάλα κι αν έχετε, ευθύγραμμη ή περιστροφική, για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, η SoEasy διαθέτει όλες τις εναλλακτικές λύσεις, που ταιριάζουν στην αισθητική και στις δικές σας ανάγκες!

Καλέστε σήμερα & κλείστε ραντεβού χωρίς χρέωση με τον εξειδικευμένο σύμβουλο-μηχανολόγο της SoEasy για:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ & ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!

Κατασκευή - Τοποθέτηση

Με την οριστικοποίηση της οικονομοτεχνικής μελέτης, θα συζητήσουμε και θα συμφωνήσουμε κάθε μικροβελτίωση ή διόρθωση επί των σχεδίων, έτσι ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Κατόπιν τα σχέδια αυτά θα υποβληθούν στους συναδέλφους στο εργοστάσιο της Lehner, για να αρχίσει η παραγωγή του δικού σας ανελκυστήρα σκάλας. Στην SoEasy, παρακολουθούμε κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας μέσα από ένα εξελιγμένο σύστημα ποιοτικού ελέγχου, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το δικό σας stairlift, θα είναι πάντα το βραβευμένο και τεχνολογικά άρτιο προϊόν που επιλέξατε!

Η εγκατάσταση και η συναρμολόγηση στον χώρο σας του ανελκυστήρα σκάλας, θα πραγματοποιηθεί από τους έμπειρους και άρτια καταρτισμένους μηχανικούς μας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του. Μετά την τοποθέτηση οι τεχνικοί μας θα σας παραδώσουν τον ανελκυστήρα σκάλας, αφού πρώτα σας εκπαιδεύσουν στον απλό χειρισμό του. Επιπλέον θα σεβαστούν τον χώρο σας και θα σας τον παραδώσουν όπως ακριβώς τον παρέλαβαν, χωρίς να ενοχλήσουν εσάς ή τους γείτονές σας.

Συντήρηση

Όπως κάθε μηχάνημα, έτσι και τον δικό σας ανελκυστήρα σκάλας, πρέπει να τον φροντίζετε για να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάντα εκεί για εσάς, για να απλουστεύει τη ζωή σας και να ομορφαίνει το χώρο σας. Αυτό σημαίνει ότι σε ετήσια βάση θα πρέπει να συντηρούμε το μηχανισμό του ανελκυστήρα σκάλας. Επίσης σε περίπτωση έκτακτης βλάβης, είμαστε πάντα δίπλα σας προκειμένου να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την αυτονομία και την ελευθερία σας. Δε μένει παρά να καλέσετε στη SoEasy, για να μας ορίσετε ένα ραντεβού και εμείς θα φροντίσουμε άμεσα την ετήσια συντήρησή του.

Η επιλογή είναι δικιά σας: Alpha ή Essential?

Όλα τα προϊόντα της SoEasy, σας υποστηρίζουν για να απολαμβάνετε το σπίτι σας, χωρίς να περιορίζεστε σε ένα μόνο τμήμα του ή να αναγκαστείτε να αλλάξετε κατοικία! Όπως κι αν σας αρέσει να αποκαλείτε τα μηχανήματα: ανελκυστήρας σκάλας με κάθισμα, αναβατόριο σκάλας με καρέκλα, ασανσέρ σκάλας, πλατφόρμα με καρέκλα, ασανσέρ με καρέκλα, αναβατόριο αμεα κλπ, ο ειδικός σύμβουλος πωλήσεων αλλά και o πιστοποιημένος μηχανικός που θα εγκαταστήσει το μοντέλο που επιλέξατε, θα είναι πάντα κοντά σας σε οτιδήποτε χρειασθείτε!

Mιλήστε σήμερα κιόλας με τη SoEasy και κερδίστε μία νέα ζωή γεμάτη αξιοπρέπεια, ασφάλεια και αισιοδοξία!