Υποστήριξη

Η SoEasy είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας!

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε κάθε πληροφορία, για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη έχετε. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της SoEasy, είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα, πρόθυμα και υπεύθυνα σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, σχετικά με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης της εταιρείας μας!

Το καλύτερο Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών!

Στην SoEasy γνωρίζουμε ότι το κάθε έργο είναι μοναδικό! Είτε αφορά ανελκυστήρα  για ευθύγραμμες σκάλες ή περιστροφικές, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Ο κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός, με διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες, είτε πρόκειται για μονοκατοικία, μεζονέτα, πολυκατοικία, επαγγελματικό χώρο ή δημόσιο κτίριο.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της SoEasy είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία, την οργάνωση, τον συντονισμό, τον προγραμματισμό της παραγγελίας και την παραλαβή. Οι μηχανολόγοι-μηχανικοί μας αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να μετρήσουν το χώρο και τη σκάλα σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα και ακριβή συστήματα ψηφιακής παραμετροποίησης. Μετά τον σχεδιασμό με εξατομίκευση, προχωρούν στην εκτέλεση των διαδικασιών εγκατάστασης και τους ελέγχους ασφαλείας. Φυσικά μετά από κάθε τοποθέτηση, υποστηρίζουν άμεσα όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης ή επισκευής. Εσείς απλά επιλέξτε, το μοντέλο, τα χρώματα και την αισθητική του ανελκυστήρα σκάλας, που ταιριάζει σε εσάς και τον χώρο σας!

Άρτια καταρτισμένο Τεχνικό Τμήμα

Κάθε νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας αποτελεί για την ομάδα των τεχνικών της SoEasy, μια νέα πρόκληση που πρέπει να έχει το αρτιότερο τεχνικό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας είναι εκπαιδευμένα και ενημερώνονται διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις, με σεμινάρια στο εξωτερικό, για να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας service. Διενεργούν πάντα ποιοτικούς ελέγχους για τη διασφάλιση των υψηλών standards ασφαλείας και τις προδιαγραφές, που η SoEasy απαιτεί και παρέχει. Αποτέλεσμα η άψογη και απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα σκάλας Lehner.

Εμπιστευθείτε λοιπόν την εγκατάσταση του δικού σας ανελκυστήρα σκάλας Αlpha ή Essential στο τεχνικό μας τμήμα και απολαύστε τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τους πλέον καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς!

Υπηρεσίες After Sales

Για τη SoEasy είναι υψίστης σημασίας η τεχνική υποστήριξη των πελατών μετά την πώληση.

Φροντίζουμε πάντα οι πελάτες μας να έχουν πάντα τις πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Στη SoEasy λοιπόν μπορείτε να νοιώθετε εμπιστοσύνη και να είστε ήσυχοι και ασφαλείς, δεδομένου ότι η εταιρεία διαθέτει διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα. Επιπλέον με τα ετήσια service που παρέχουμε, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προληπτική συντήρηση των ανελκυστήρων σκάλας Lehner με σκοπό την ελαχιστοποίηση πιθανών μελλοντικών προβλημάτων.
Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε, την σωστή λειτουργία του μηχανήματος Lehner και την αύξηση του κύκλου ζωής, του ανελκυστήρα σκάλας σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο και την ημερομηνία κατασκευής του.

Βασιζόμενοι, στη γνώση, την εμπειρία και την ικανότητα των εξειδικευμένων τεχνικών μας, οι οποίοι ελέγχουν και συντηρούν τα μηχανήματά σας, εξασφαλίζουμε και την ελαχιστοποίηση απρόβλεπτων δαπανών. Γιατί πάνω απ΄όλα, μας ενδιαφέρει να έχετε απρόσκοπτη πρόσβαση, για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας!

Υποστήριξη Soeasy

So Easy…επιλογή που σας υποστηρίζει!

Η SoEasy διαθέτει την υποδομή και την τεχνογνωσία γι αυτό, μπορεί και προσφέρει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες υπηρεσίες service και πλήρη σειρά ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντά της.

Πανελλαδική κάλυψη  Service από έμπειρους μηχανικούς  Ετοιμοπαράδοτα μοντέλα  Εγκατάσταση σε 1 ημέρα  Μικροί χρόνοι παράδοσης  Διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών  Ετήσια συντήρηση Εργοστασιακή εγγύηση Ιδιόκτητος στόλος  ΙSO 9001:2018 & πιστοποίηση CE.

Καλέστε σήμερα & κλείστε ραντεβού χωρίς χρέωση με τον εξειδικευμένο σύμβουλο-μηχανολόγο της SoEasy για:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ & ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ!

Πανελλαδική Κάλυψη

Στη SoEasy είμαστε στη διάθεσή σας με συνέπεια για υποστήριξη, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, σε οποιαδήποτε πόλη ή χωριό της Ελλάδας. O ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μας μέσων, σας εξασφαλίζει την άμεση, ανταπόκριση, τη γρήγορη παράδοση και την άρτια τοποθέτηση, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις.

Στο πλαίσιο της βέλτιστης υποστήριξης των πελατών μας, η SoEasy διαθέτει εξειδικευμένους μόνιμους τοπικούς συνεργάτες, οι οποίοι θα σας εξυπηρετήσουν και θα καλύψουν την οποιαδήποτε ανάγκη σας. Σε περίπτωση λοιπόν που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ανελκυστήρα σας, επικοινωνήστε με την SoEasy και θα έχετε ταχύτατα έναν τεχνικό στον χώρο σας.

Επιπλέον λόγω των συνεχών εγκαταστάσεων, οι μηχανικοί μας βρίσκονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιούν ραντεβού είτε για ενημέρωση και δωρεάν μελέτη των χώρων, είτε για τα καθιερωμένα ετήσια service.
Είμαστε αφοσιωμένοι με πάθος στους πελάτες  μας. Όπου κι αν κατοικείτε είμαστε πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το ιδανικό προϊόν, σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές και απαιτήσεις και να λύσετε έτσι οριστικά το πρόβλημα της μετακίνησης!

Πιστοποιημένα προϊόντα

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύγχρονη υποδομή και άριστη οργάνωση, η SoEasy διαθέτει ISO 9001 διασφάλισης ποιότητας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες  με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του καταναλωτή. Αυτό εγγυάται ότι συνεργάζεσθε με μία αξιόπιστη εταιρεία, η οποία έχει πιστοποιηθεί από επίσημο φορέα και δικαιώνει την αξία της δική σας επιλογής!
Στόχος μας είναι να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των ανελκυστήρων σκάλας, επενδύοντας στην διαρκή έρευνα και ανάπτυξη. Γι αυτό το λόγο, όλα μας τα προϊόντα έχουν Πιστοποιητικό Ποιότητας CE, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά standards.

Εγγύηση

Το όραμα και οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες από τις ανθρώπινες ανάγκες, δίνοντας λύσεις σε συνανθρώπους μας με κινητικές ανάγκες ή με ειδικές  δυσκολίες (ΑΜΕΑ), οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, για να απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και σεβασμό. Mε αφοσίωση στην παροχή αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών, οι ανελκυστήρες σκάλας Αlpha ή Essential τοποθετούνται, μόνο αφού έχουν περάσει με επιτυχία 100% από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Σκοπός μας είναι η απόδοση και η καινοτομία τους, να σας καλύπτουν για πάρα πολλά χρόνια και να απολαμβάνετε μια εξαιρετική εμπειρία επένδυσης.

Η SoEasy υποστηρίζει με αξιοπιστία την επιλογή σας, παρέχοντας για όλα τα προϊόντα της εργοστασιακή εγγύηση τουλάχιστον 5 ετών για τον ανελκυστήρα και έως 10 έτη για τα ανταλλακτικά.

Κατ΄αυτό τον τρόπο μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας με συνέπεια, απόλυτα αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις, επιτυγχάνοντας απλούστευση των διαδικασιών, μείωση στα κόστη και διαρκή βελτίωση στη λειτουργική αποτελεσματικότητα.

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας και δείτε από κοντά ανελκυστήρες για ευθύγραμμες ή περιστροφικές σκάλες, εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων και αποκτήστε μία πιο ποιοτική καθημερινότητα, με αξιοπρέπεια, αυτονομία και αισιοδοξία.
Εμπνευσμένοι από τις ανθρώπινες ανάγκες δημιουργούμε νέες ιδιότητες στο χώρο, δίνοντας λύσεις σε συνανθρώπους μας με άψογο επαγγελματισμό, πάθος και αφοσίωση!