Νέα Εγκατάσταση Ανελκυστήρα Σκάλας στο Πόρτο Ράφτη!

Πιο συγκεκριμένα οι τεχνικοί της SoEasy τοποθέτησαν τον υπερσύγχρονο και καινοτόμο ανελκυστήρα σκάλας Alpha Outdoor της Αυστριακής εταιρίας Lehner Lifttechnik. Η εγκατάσταση έγινε στις εξωτερικές κυκλικές σκάλες, 3όροφης εξοχικής κατοικίας στο Πόρτο Ράφτη, μέσα σε 7 ώρες! Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας, αφού ολοκλήρωσαν τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους και βεβαιώθηκαν ότι η τοποθέτηση είναι άρτια, παρέδωσαν τον ανελκυστήρα σκάλας άμεσα σε πλήρη λειτουργία.

Η SoEasy είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας!

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε κάθε πληροφορία, για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη έχετε. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της SoEasy, είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα, πρόθυμα και υπεύθυνα σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, σχετικά με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης της εταιρείας μας!

Το καλύτερο Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών!

Στην SoEasy γνωρίζουμε ότι το κάθε έργο είναι μοναδικό! Είτε αφορά ανελκυστήρα  για ευθύγραμμες σκάλες ή περιστροφικές, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Ο κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός, με διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες, είτε πρόκειται για μονοκατοικία, μεζονέτα, πολυκατοικία, επαγγελματικό χώρο ή δημόσιο κτίριο. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της SoEasy είναι υπεύθυνο για την επικοινωνία, την οργάνωση, τον συντονισμό, τον προγραμματισμό της παραγγελίας και την παραλαβή. Οι μηχανολόγοι-μηχανικοί μας αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να μετρήσουν το χώρο και τη σκάλα σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα και ακριβή συστήματα ψηφιακής παραμετροποίησης.

Εσείς απλά επιλέξτε, το μοντέλο, τα χρώματα και την αισθητική του ανελκυστήρα σκάλας, που ταιριάζει σε εσάς και τον χώρο σας!

Ανελκυστήρες Σκάλας στην πιο Ανταγωνιστική Τιμή!

Για τη ΔΩΡΕΑΝ μέτρηση και εκτίμηση κόστους της σκάλας σας, καλέστε στο 210 2836780 ή στείλτε μας φωτογραφίες της κατοικίας σας στο Ε-mail: info@soeasy.com.gr 

Άμεσα θα μιλήσετε με έναν από τους μηχανολόγους μας, θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα σας επισκεφθεί για να σας δώσει από κοντά τις προσωπικές του συμβουλές, για το πιο μοντέλο ανελκυστήρα σκάλας ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις. Φυσικά αυτό γίνεται σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, που θα σας εξυπηρετεί και είναι χωρίς κανένα κόστος για εσάς, αφού δεν αναλαμβάνετε καμία υποχρέωση απέναντι στην εταιρεία μας.

SoEasy… η επιλογή που σας υποστηρίζει!