Η SoEasy σας προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σχεδίασης για τον δικό σας ανελκυστήρα σκάλας, από οποιαδήποτε άλλη εταιρία της αγοράς. Οι ανελκυστήρες σκάλας της Lehner Lifttechnik, χάρη στον αισθητικό σχεδιασμό τους, προσαρμόζονται τέλεια στην δική σας καθημερινότητα, αλλά και σε κάθε περιβάλλον. Γι΄αυτό τα βασικά στοιχεία της κατασκευής, έρχονται σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις και υλικά για την καρέκλα, την ταπετσαρία και τη ράγα, ώστε να διαλέξετε τους συνδυασμούς που αρέσουν περισσότερο σε εσάς.

Αναλυτικότερα διατίθενται σε 3 διαφορετικά σχέδια για τα καθίσματα.

Exclusive Line:

Άνετο στρογγυλεμένο κάθισμα και πλάτη, ρυθμιζόμενη πλάτη και μπράτσα από ξύλο καρυδιού.

Premium Line:

Στρογγυλεμένο άκρο καθίσματος, ξύλινο πλαίσιο και μπράτσα από απομίμηση ξύλου, διαθέσιμο σε σκούρο ή ανοιχτόχρωμο ξύλο.

Classic Line:

Το κάθισμα και η πλάτη του καθίσματος καλύπτονται αποκλειστικά από ύφασμα.

Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα για 21 επιλογές σε υφάσματα, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει αισθητικά στο ύφος του δικού σας χώρου! Σχεδιάστε εύκολα λοιπόν τον ατομικό σας ανελκυστήρα σκάλας, σύμφωνα με το γούστο σας και το στυλ διακόσμησης της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας κτιρίου. Υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, επιδόσεις και καινοτόμες ιδέες, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη αισθητική και τον άριστο σχεδιασμό, οι ανελκυστήρες σκάλας της SoEasy, είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με τις προσωπικές σας ανάγκες!

Αν θέλετε κι εσείς μια καλύτερη και πιο ασφαλή καθημερινότητα, επικοινωνήστε στο 210 2836780 ή στείλτε μας φωτογραφίες της κατοικίας σας στο Ε-mail: info@soeasy.com.gr

Ελάτε στην «εμπειρία SoEasy» και απολαύστε την ανεξαρτησία και την ποιότητα ζωής που σας αξίζει!